Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoekactie in kanaal Weert levert alleen oud tapijt op

Geplaatst opwoensdag 5 juli 2017 - 17:13

De zoekactie naar een persoon die woensdagmiddag van de spoorbrug Suffolk-Zuid in Weert gesprongen is, heeft niks opgeleverd.

Het enige wat het duikteam van de brandweer aantrof, was een tapijt.

Opschaling
Een automobiliste zag rond het middaguur iemand van de brug afspringen. Toen de politie in de eerste instantie niemand in het water aantrof, werd de zoekactie opgeschaald. Duikteams, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Uiteindelijk bleek er niks aan de hand te zijn.

Lees ook: Drenkeling in kanaal Weert nog niet gevonden

Babbeltje
De brandweer laat op Facebook weten dat er wellicht jongeren zijn geweest die op de plek aan het spelen of zwemmen waren en zou graag eens met hen babbelen. "Het lijkt onschuldig, maar het is gevaarlijk, strafbaar en heeft vandaag ook flinke gevolgen gehad voor de inzet van de hulpdiensten."

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drenkeling Weert 9 okt 2021
Dronken man bijna verdronken in Zuid-Willemsvaart
Dode in water in Weert
Politie zoekt chauffeur 90-jarige overleden drenkeling Weert
Verkeer omgeleid door ongeluk in Weert
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen