Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo vieren bekende Limburgers kerst

Geplaatst opwoensdag 25 december 2019 - 17:49

Even niet acteren, zingen, racen of YouTube-filmpjes maken voor bekende Limburgers. Ook zij maken met kerst tijd voor familie vrij.

De familiekiekjes of andere kersttaferelen delen ze op Instagram. Lees hieronder hoe zij kerst vieren.

Druipgrot
Met risico voor haar eigen gezondheid brengt Chantal Janzen samen met haar man en zoontjes James en Bobby kerst door. Hun kinderen produceren volgens haar namelijk op dit moment zoveel snot dat het in huize Janzen 'op 'n druipgrot lijkt', schrijft de actrice en presentatrice uit Tegelen. "Voor iedereen die 'n pakket moet afleveren of zo. Bel aan en zet 't voor de deur en run forrest, run. Voor je leven. Groetjes vanuit het Bacterie-hol." Ook voor de mensen die kerstavond bij hen aten, heeft ze een boodschap. "Ik denk dat 't ook aan alle deurklinken zat. Sorry en beterschap #thatswhatfriendsarefor."

Kerstontbijt
Demi Schuurs, die onlangs nog werd uitgeroepen tot beste dubbelspeelster van dit jaar, geniet met haar vriendin Carmen Kuijer van kerst. Samen aten ze voor de televisie een kerstontbijt. De tennisster, die nu in Maastricht woont, schrijft onder een foto van haar met haar vriendin en hondje Simba poserend voor de kerstboom, in het Engels fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.

View this post on Instagram

Merry Christmas And A Happy New Year

A post shared by Demi Schuurs (@demischuurs) on

Good training
Daar waar Demi Schuurs gezellig met haar vriendin kerst doorbrengt, lijkt haar broertje hele andere dingen op eerste kerstdag te doen. De verdediger van Ajax deelt op Instagram een filmpje dat hij voor een wand staat met kleine vierkantjes die na elkaar oplichten. Schuurs, die handschoenen aan heeft, probeert zo snel mogelijk deze lichten aan te raken. "Good training", schrijft hij bij de video waarin een opticien is getagd. Een paar uur later deelt hij een verliefde foto met zijn vriendin en schrijft er 'Merry X-mas' bij.

Perr Schuurs eerste kerstdag
Foto: Instagram Perr Schuurs

Envelop
YouTuber Dylan Haegens vierde samen met vrienden kerstavond met een kerstdiner dat door de de gasten zelf is voorbereid. Ook lag er een envelop met zijn naam op tafel. De Venraynaar laat zijn volgers achter met de vraag wat er in de envelop zat.

Poseren
Ook Max Verstappen heeft kerstavond met zijn familie doorgebracht. Samen met zijn vriendin, vader, zus Victoria, halfzusje Blue Jaye en halfbroertje Jason Jaxx poseert hij voor de versierde kerstboom en wenst hij zijn volgers een fijne kerst.

View this post on Instagram

Merry Christmas from all of us

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1) on

Snowwaltz
André Rieu wenst zijn volgers met een fragment van de Snowwaltz in het Engels en Spaans een fijne kerst. De kerstconcerten van de vioolvirtuoos in het MECC zitten erop en dus kan hij samen met zijn familie kerst doorbrengen.

Stamppot
Kelly Weekers heeft kerstavond met haar gezin thuis doorgebracht. Samen genoten ze van stamppot en keken ze tv, zo laat de Weertse weten op Instagram. "Gewoon 0 schaamte tissueverslindend 'All You Need Is Love' kijken: ik teken ervoor dit nog oneindig lang samen te mogen doen."

50 kilo
Zanger Stef Classens uit Veulen zit met iets heel anders in zijn maag deze dag. Hij deelde een foto van zichzelf voor de spiegel. De winnaar van De Beste Singer-Songwriter in 2014 zag in zijn agenda namelijk iets staan dat hem nog te wachten staan: 50 kilo aan eten naar binnen zien te werken.

Knus
Hadewych Minis en haar man Tibor Lukács wensen iedereen een 'knusse kerst en een prachtig 2020'. Ze vieren kerst samen met hun kinderen en andere familie.

Merry Sithmas
Het Roermondse gamemodel Stefanie Joosten viert in stijl kerst. Zij heeft een kersttrui aan met de tekst: Merry Sithmas, die verwijst naar Star Wars. Ze doet die wens namens zichzelf en haar 'dark apprentice'.

Driving home...
Lex Uiting zit dubbelgevouwen in een piepkleine auto van de ANWB wegenwacht. Op Instagram schrijft hij 'Driving home for Christmas'. Wat hij hiermee wil zeggen is niet helemaal duidelijk...

View this post on Instagram

DRIVING HOME FOR CHRISTMAS

A post shared by LEX (@lexuiting) on

Kerstsokket
Musicalactrice Renée van Wegberg deelt een foto van haar familie vanuit een andere hoek: vier paar voeten zijn te zien die in vrolijke kerstsokken zijn gestoken. "Weest lief, eer heerlijk, kerstsokken aan en gaan", zo schrijft ze erbij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen