Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo vieren bekende Limburgers kerst

Geplaatst opvrijdag 25 december 2020 - 22:35

Even geen werkverplichtingen voor bekende Limburgers. Ook zij maken met kerst tijd voor familie vrij.

De familiekiekjes of andere kersttaferelen delen ze op social media. Lees hieronder hoe zij kerst vieren.

Verschillende talen
De Maastrichtse vioolvirtuoos André Rieu is duidelijk in opperbeste kerststemming. In verschillende talen wenst hij zijn vrienden zalige feestdagen toe. "Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien tijdens onze concerten. Blijf gezond en we zien elkaar snel", zegt hij in de video.

Bezorging
Gouverneur Theo Bovens had het dit jaar liever anders gezien. Een groot familiediner zit er helaas niet in. Wel ging hij bij zijn dochter 'op visite', die in zelfisolatie verblijft. Op gepaste afstand leverde hij een kerstdiner af. Hartstikke lief, natuurlijk.

Huize Verstappen
Max Verstappen heeft de feestdagen met zijn familie doorgebracht. Samen met zijn moeder Sophie, zus Victoria en neefje Luka poseert hij lachend voor een versierde kerstboom.

De mannen van Chantal Janzen
Het hart van de in Tegelen geboren actrice en presentatrice Chantal Janzen stroomt over bij het zien van dit kiekje. Haar favoriete mannen in één foto: zoontjes James en Bobby én stiefzoon Zion.

Netjes gekleed
Geen voetbaltenue voor Perr Schuurs uit Nieuwstadt op Eerste Kerstdag. Gehuld in een colbert wenst hij zijn volgers fijne kerstdagen toe.

Lichtpuntje
Dineren op afstand en een kerst zonder families. Het moet maar. Desondanks wil de voormalig Miss Nederland Kelly Weekers uit Weert er een feestje van maken. 'Want we hebben er dit jaar wel ons grootste lichtpuntje bij. Zalig kerstfeest, blijf gezond en dat het maar een prachtig nieuwjaar mag worden waarin we weer onbezorgd samen kunnen zijn', schrijft ze bij haar zoete foto op Instagram.

'Strak in het pak'
Zo zien we Steven Jansen, bekend van het populaire Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve, niet vaak! Ook hij wil er mooi op staan tijdens kerst. De deejay wenst zijn volgers prettige kerstdagen toe.

Positief
Gekleed in een zwart jurkje houdt de in Heerlen geboren mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen een toverstafje vast. Hopend dat ze alle ellende uit de wereld kan toveren. Ze vraagt haar volgers positief en bovenal gezond te blijven. 'Ik wens jullie fijne kerstdagen toe', schrijft ze bij haar Instagrampost.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen