Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo vieren bekende Limburgers dit jaar kerst

Geplaatst opzondag 26 december 2021 - 17:01

Even geen werkzaamheden of andere verplichtingen voor de bekende Limburgers. Ook zij maken tijd vrij om kerst te vieren met familie en geliefden.

De familiekiekjes of andere kersttaferelen delen ze op de sociale media.

Max Verstappen
Max Verstappen, waarschijnlijk de meest populaire Limburger van het afgelopen jaar, heeft na al het racegeweld tijd voor familie. Max vierde onder meer kerst met zijn vriendin, Kelly Piquet, en haar vader, Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen in de Formule 1. Met de wereldtitel van Verstappen zitten er nu dus vier wereldtitels aan de kersttafel.

Kerstboodschap gouverneur
Gouverneur Emile Roemer deelde op sociale media een videoboodschap. "Lieve Limburgers, ook ik had met mijn eerste kerst met u samen anders voorgesteld, maar het leven is nu eenmaal niet altijd zoals we het graag wensen", begint Roemer zijn kerstboodschap. Ik gun iedereen van harte een moment van warmte, rust en ruimte."

Bekijk de hele boodschap hieronder:

André Rieu
Ook André Rieu kiest voor een videoboodschap om zijn kerstwensen over te brengen. "2021 was opnieuw een uitdagend jaar." Rieu blikt in zijn videoboodschap, die hij uitspreekt in het Engels, terug op de vier concerten die hij begin deze maand kon geven in Portugal. "Ik wil iedereen bedanken voor de mooie brieven die ik heb gekregen. Iedere brief vult mijn hart met liefde en hoop dat we elkaar snel samen zien."

Kelly Weekers
Psychologe, en voormalig Miss Nederland, Kelly Weekers uit Weert gebruikt vier woorden om haar kerst samen te vatten: "Sleep, eat, wandel, repeat." Oftewel: Slapen, eten, wandelen en dat herhalen. Weekers deelde op haar Instagram ook enkele kiekjes van haar wandeling:


Dylan Haegens
De bekende YouTuber Dylan Haegens uit Venray post een foto met zijn verloofde Marit Brugman met als bijschrift "Wij gaan op zoek naar het beste kerstdiner". De foto verduidelijkt het bijschrift helemaal:

Lucas & Steve
Lucas de Wert van het bekende deejay-duo Lucas & Steve, afkomstig uit Maastricht, kiest tijdens de kerst voor de gevoelige snaar met een stukje muziek op de piano. Alleen verstoort de hond een beetje de kerstrust:

Dierbaren van Chantal
Chantal Janzen had wederom een druk jaar, met onder meer de presentatie van het Eurovisie Songfestival. Tijdens de kerstdagen is de uit Tegelen afkomstige presentatrice gezellig thuis met haar gezin. "Maak er toch wat goeds van, ondanks alles...", schrijft ze. "Liefs voor jullie en vooral voor alle mensen die dierbaren moeten missen in deze tijd."


Lieke Martens
Nu de winterstop in diverse competities is aangebroken, hebben voetballers ook meer tijd voor familie en vrienden. Zo ook Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en haar verloofde Benjamin van Leer. Zowel Martens, die bij FC Barcelona speelt, als Van Leer, die doelman is bij Sparta Rotterdam, hebben de komende weken geen wedstrijden en dus meer tijd voor elkaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen