Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo trappen MVV Maastricht en Roda JC het seizoen af

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 20:17

MVV Maastricht begint het nieuwe seizoen in de eerste divisie met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Roda JC speelt diezelfde dag op 9 augustus het duel in Kerkrade tegen Almere City FC.

Dat is te lezen in het conceptprogramma dat door de KNVB gepresenteerd werd.

Derby
Een week later volgt dan de eerste thuiswedstrijd voor de Maastrichtse club, degradant De Graafschap is dan de tegenstander. Roda gaat op bezoek bij FC Volendam. Op zondag 1 september staat de derby in Maastricht tussen MVV en Roda JC op het programma.

Winterstop
De laatste speelronde voor de winterstop is op vrijdag 20 december met MVV tegen Helmond Sport en Almere City FC tegen Roda JC Kerkrade. Op vrijdag 10 januari 2020 wordt er weer gevoetbald. De competitie wordt hervat met de derby tussen Roda JC en MVV in Kerkrade.

Vrijdag 1 mei is de laatste reguliere wedstrijdronde met Almere City tegen MVV en Jong AZ tegen Roda JC Kerkrade. Vanaf 8 mei staan de play-offs gepland.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen