Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo trappen MVV Maastricht en Roda JC het seizoen af

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 20:17

MVV Maastricht begint het nieuwe seizoen in de eerste divisie met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Roda JC speelt diezelfde dag op 9 augustus het duel in Kerkrade tegen Almere City FC.

Dat is te lezen in het conceptprogramma dat door de KNVB gepresenteerd werd.

Derby
Een week later volgt dan de eerste thuiswedstrijd voor de Maastrichtse club, degradant De Graafschap is dan de tegenstander. Roda gaat op bezoek bij FC Volendam. Op zondag 1 september staat de derby in Maastricht tussen MVV en Roda JC op het programma.

Winterstop
De laatste speelronde voor de winterstop is op vrijdag 20 december met MVV tegen Helmond Sport en Almere City FC tegen Roda JC Kerkrade. Op vrijdag 10 januari 2020 wordt er weer gevoetbald. De competitie wordt hervat met de derby tussen Roda JC en MVV in Kerkrade.

Vrijdag 1 mei is de laatste reguliere wedstrijdronde met Almere City tegen MVV en Jong AZ tegen Roda JC Kerkrade. Vanaf 8 mei staan de play-offs gepland.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen