Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo reageert Twitter op mensenketting tegen Tihange

Geplaatst opzondag 25 juni 2017 - 12:45

Zondag stond de grote protestactie tegen kerncentrale Tihange gepland. Met een menselijk lint van bijna 90 kilometer uiten demonstranten hun onvrede over het openblijven van de wankele kerncentrale.

Het lint loop van Aken via Maastricht en Luik naar Tihange. De menselijke ketting is een initiatief van verschillende actiegroepen.

Ook op Twitter wordt gereageerd op de protestactie. Ben je er zelf bij? Stuur ons jouw beelden via whatsapp: 0683541920.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

LIVE: menselijk lint als protest tegen Tihange
Zes bussen vanuit Geleen naar protest Tihange
Actievoerders Tihange maken zich klaar voor mensenketting
Mensenketting tegen Tihange ten einde
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!