Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo heet het pasgeboren zoontje van radio-dj Cielke Sijben

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 14:07

Radio 2-dj Cielke Sijben uit Blerick is donderdag moeder geworden van Japie Brassien.

Dit laat Cielke weten aan radio-dj Ruud de Wild. “Het was geen vluchtige Japie, want de bevalling heeft ongeveer 36 uur geduurd", vertelt Cielke.

Keizersnede
“Ik ben mega blij, ondanks dat ik nu pas na vijf dagen weer voor het eerst buiten ben. Dit komt door de keizersnede.” Cielke heeft dan ook nog niet kunnen proosten op haar pasgeboren zoon. “Ik moest helemaal herstellen en lag dus nog in het ziekenhuis.”

Cielke vervolgt: “Maar alle clichés zijn waar. Eergister heb ik non-stop gehuild.”

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen