Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo heet het pasgeboren zoontje van radio-dj Cielke Sijben

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 14:07

Radio 2-dj Cielke Sijben uit Blerick is donderdag moeder geworden van Japie Brassien.

Dit laat Cielke weten aan radio-dj Ruud de Wild. “Het was geen vluchtige Japie, want de bevalling heeft ongeveer 36 uur geduurd", vertelt Cielke.

Keizersnede
“Ik ben mega blij, ondanks dat ik nu pas na vijf dagen weer voor het eerst buiten ben. Dit komt door de keizersnede.” Cielke heeft dan ook nog niet kunnen proosten op haar pasgeboren zoon. “Ik moest helemaal herstellen en lag dus nog in het ziekenhuis.”

Cielke vervolgt: “Maar alle clichés zijn waar. Eergister heb ik non-stop gehuild.”

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen