Overslaan en naar de inhoud gaan

Zlatan wilde Van Bommel aanvallen

Geplaatst opzaterdag 2 december 2017 - 15:45

De Zweedse superster Zlatan Ibrahimovic wilde Mark van Bommel aanvallen tijdens de rust van een interland tussen Oranje en Zweden.

Dat verklapt de huidige jeugdtrainer van PSV bij het quizprogramma MatchWinner. "We wonnen toen met 4-0. Zlatan en ik hadden toen veel ruzie met elkaar. In de rust wilde hij me zelfs aanvallen", lacht Van Bommel.

'Liever met dan tegen mij'
Later speelden de twee samen bij AC Milan. "Zlatan heeft mij aanbevolen bij de toenmalige trainer. Hij speelde liever met, dan tegen mij."

Zelfde types
Volgens de oud-international zijn de twee vergelijkbare types. "Wij begrepen elkaar. De manier van een wedstrijd beleven en wat er gevraagd wordt om fit te blijven."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen