Dodelijke schietpartij Zino Ignasia

Twaalf jaar cel voor ripdeal Roermondenaar Ignasia

De 33-jarige Michael E. en de 35-jarige Oswaldo C. zijn veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar voor het doodschieten van de 30-jarige Roermondenaar Zino Ignasia.

Derde verdachte aangehouden na dood Roermondenaar

De politie heeft maandagavond een derde verdachte aangehouden in verband met de dood van Roermondenaar Zino Ignasia, op 15 juni in Rotterdam.

Tweede verdachte gepakt voor moord op Roermondse man

De politie heeft een tweede verdachte te pakken vanwege de moord op de 30-jarige Zino Ignasia uit Roermond.

Tweede verdachte moord Roermondenaar nog altijd spoorloos

De politie is nog altijd op zoek naar een tweede verdachte die betrokken zou zijn bij de moord op een 30-jarige man uit Roermond.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!