Sinkhole N271 Reuver 18 jul 2021

Sinkhole N271 tussen Belfeld en Reuver: weg deels open

De Rijksweg N271 tussen Belfeld en Reuver gaat woensdagmiddag deels weer open. De rijstrook waar het zinkgat zat blijft nog wel dicht.

Zinkgat sinkhole Valkenburg - 30 mei 2021
Sinkhole Valkenburg door kapotte rioolaansluiting

Een kapotte rioolaansluiting in Valkenburg is de oorzaak van het zinkgat, dat vorige week spontaan ontstond in de Wilhelminalaan.

Zinkgat sinkhole Valkenburg - 30 mei 2021
Zinkgat in nieuw geasfalteerde straat in Valkenburg

In de Wilhelminalaan in Valkenburg is zondagmiddag spontaan een zinkgat ontstaan.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten