Overslaan en naar de inhoud gaan

Zingende zoutstrooier scoort duizenden views met livestream

Geplaatst opvrijdag 29 december 2017 - 15:59

Sommige mensen durven de weg niet meer op als het glad begint te worden, maar voor zoutstrooier Rob Bakkes uit Susteren is het één groot feest.

Op zijn Facebookpagina 'De Zingende Zout Strooier' laat hij mensen urenlang genieten van livestreams tijdens zijn strooiritjes en draait hij de ene na de andere Limburgse hit. En zelf zingt hij ook een aardig nootje mee.

Verzoekjes
Inmiddels kijken per livestream duizenden mensen mee met de ritten van Bakkes. Voordat hij begint met strooien, kondigt hij al aan welke muzikale kneiters hij gaat draaien. Maar verzoeknummertjes zijn ook meer dan welkom en Rob Bakkes draait ze maar al te graag voor je.

En voor wie geen genoeg kan krijgen van Rob's zangkunsten; hij is ook nog zanger in de band Ohne Bezei.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen