Overslaan en naar de inhoud gaan

Zingende Limburgse tweeling in YouTube-top-10 van 2016

Geplaatst opzondag 11 december 2016 - 16:09

In de lijst met de tien best bekeken YouTube-video's van Nederland in 2016, is Limburg goed vertegenwoordigd. Liefst twee video's komen uit onze provincie.

Jada en Senna uit Beesel maakten al grote indruk op de jury van The Voice Kids, maar daar bleef het niet bij. Ook op YouTube werd het optreden van de toen 9-jarige tweeling miljoenen keer bekeken. Goed voor een zevende plek in de lijst.

Jada & Senna - Samen voor Altijd

Plek 6
De zingende tweeling wordt echter nog afgetroefd door de Venrayse YouTube-ster Dylan Haegens. Hij stond vorig jaar al in de lijst en is ook dit jaar weer van de partij. Op plek 6 dit keer.

School
De video die dit jaar zo goed scoort is een vervolg op de video van vorig jaar. Toen nam de Venraynaar een filmpje op waarin hij demonstreerde op welke tien manieren je uit de klas gestuurd kunt worden, dit jaar maakte hij een deel twee. En met succes dus.

Apple Pen
Meedoen voor de topposities konden de Limburgers overigens niet. De top vijf bestond dit jaar uit een mix van buitenlandse en Nederlandse video's. De Japanse komiek Chee Yee Teoh veroverde Nederland met zijn aanstekelijke liedje Pen-Pineapple-Apple-Pen en ook op plek drie vinden we een buitenlandse video. Dit keer is het Adele die carpoolt met James Corden in zijn show.

Top-5
Tussen die twee in staat Nick Nicolai. De jongen die de jury van Holland's Got Talent - met daarin ook onze eigen Chantal Janzen - omver blies. De top vijf wordt gecompleteerd met het optreden van toekomstig songfestivalact O'G3NE in het programma de Beste Zangers van Nederland en Snapking met een prank.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

10 MANIEREN OM UIT DE KLAS GESTUURD TE WORDEN!
Dylan Haegens in top 10 best bekeken YouTube video's 2015
Hanneke Groenteman: Dylan Haegens is mijn voorbeeld
Limburgs YouTube-fenomeen nadert miljoenste volger
Tweeling Jada en Senna uit Beesel in The Voice Kids
Beeselse tweeling (9) steelt harten jury The Voice Kids
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen