Overslaan en naar de inhoud gaan

Zingen op Markt in Venlo kost man 95 euro

Geplaatst opwoensdag 11 november 2020 - 14:15

Zingen op de Markt in Venlo is een man woensdag duur komen te staan. Hij kreeg een boete van 95 euro voor het overtreden van de coronaregels.

Ruud Bettinger uit Blerick stond volgens Omroep Venlo om 11:11 uur in carnavalskleding voor het stadhuis.

Niet normaal
Hij maakte zijn actie eerder al bekend op Facebook. Bettinger is het niet eens met de geldende coronamaatregelen en wilde de start van het nieuwe carnavalsseizoen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. "Anderhalve meter afstand is niet normaal, geen kösmuulke, geen knoëvel en zelfs geen hendje mogen geven is niet normaal, met niet meer dan twee mensen in elkaars directe omgeving mogen verblijven, is niet normaal, de start van het vastelaovesseizoen niet mogen inschieten is niet normaal! Niets is nog normaal!", zo schreef hij op Facebook.

Bettinger was zich bewust van het risico dat hij een boete zou kunnen krijgen. En die boete werd ook uitgeschreven door handhavers, weet de lokale omroep. Ook waarschuwden ze de Blerickenaar dat hij een boete van 4.000 euro riskeert als hij vaker de regels zou overtreden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen