Overslaan en naar de inhoud gaan

Zingen op Markt in Venlo kost man 95 euro

Geplaatst opwoensdag 11 november 2020 - 14:15

Zingen op de Markt in Venlo is een man woensdag duur komen te staan. Hij kreeg een boete van 95 euro voor het overtreden van de coronaregels.

Ruud Bettinger uit Blerick stond volgens Omroep Venlo om 11:11 uur in carnavalskleding voor het stadhuis.

Niet normaal
Hij maakte zijn actie eerder al bekend op Facebook. Bettinger is het niet eens met de geldende coronamaatregelen en wilde de start van het nieuwe carnavalsseizoen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. "Anderhalve meter afstand is niet normaal, geen kösmuulke, geen knoëvel en zelfs geen hendje mogen geven is niet normaal, met niet meer dan twee mensen in elkaars directe omgeving mogen verblijven, is niet normaal, de start van het vastelaovesseizoen niet mogen inschieten is niet normaal! Niets is nog normaal!", zo schreef hij op Facebook.

Bettinger was zich bewust van het risico dat hij een boete zou kunnen krijgen. En die boete werd ook uitgeschreven door handhavers, weet de lokale omroep. Ook waarschuwden ze de Blerickenaar dat hij een boete van 4.000 euro riskeert als hij vaker de regels zou overtreden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen