Overslaan en naar de inhoud gaan

Zingen op Markt in Venlo kost man 95 euro

Geplaatst opwoensdag 11 november 2020 - 14:15

Zingen op de Markt in Venlo is een man woensdag duur komen te staan. Hij kreeg een boete van 95 euro voor het overtreden van de coronaregels.

Ruud Bettinger uit Blerick stond volgens Omroep Venlo om 11:11 uur in carnavalskleding voor het stadhuis.

Niet normaal
Hij maakte zijn actie eerder al bekend op Facebook. Bettinger is het niet eens met de geldende coronamaatregelen en wilde de start van het nieuwe carnavalsseizoen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. "Anderhalve meter afstand is niet normaal, geen kösmuulke, geen knoëvel en zelfs geen hendje mogen geven is niet normaal, met niet meer dan twee mensen in elkaars directe omgeving mogen verblijven, is niet normaal, de start van het vastelaovesseizoen niet mogen inschieten is niet normaal! Niets is nog normaal!", zo schreef hij op Facebook.

Bettinger was zich bewust van het risico dat hij een boete zou kunnen krijgen. En die boete werd ook uitgeschreven door handhavers, weet de lokale omroep. Ook waarschuwden ze de Blerickenaar dat hij een boete van 4.000 euro riskeert als hij vaker de regels zou overtreden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen