Overslaan en naar de inhoud gaan

Zingen op Markt in Venlo kost man 95 euro

Geplaatst opwoensdag 11 november 2020 - 14:15

Zingen op de Markt in Venlo is een man woensdag duur komen te staan. Hij kreeg een boete van 95 euro voor het overtreden van de coronaregels.

Ruud Bettinger uit Blerick stond volgens Omroep Venlo om 11:11 uur in carnavalskleding voor het stadhuis.

Niet normaal
Hij maakte zijn actie eerder al bekend op Facebook. Bettinger is het niet eens met de geldende coronamaatregelen en wilde de start van het nieuwe carnavalsseizoen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. "Anderhalve meter afstand is niet normaal, geen kösmuulke, geen knoëvel en zelfs geen hendje mogen geven is niet normaal, met niet meer dan twee mensen in elkaars directe omgeving mogen verblijven, is niet normaal, de start van het vastelaovesseizoen niet mogen inschieten is niet normaal! Niets is nog normaal!", zo schreef hij op Facebook.

Bettinger was zich bewust van het risico dat hij een boete zou kunnen krijgen. En die boete werd ook uitgeschreven door handhavers, weet de lokale omroep. Ook waarschuwden ze de Blerickenaar dat hij een boete van 4.000 euro riskeert als hij vaker de regels zou overtreden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen