Overslaan en naar de inhoud gaan

Zilveren Televizier-Ster Actrice voor Angela Schijf

Geplaatst opvrijdag 13 oktober 2017 - 6:22

Voor het tweede jaar op rij werden donderdag bij het Gouden Televizier-Ring Gala ook de Zilveren Televizier-Sterren uitgedeeld aan de beste acteur en actrice. Angela Schijf won opnieuw voor haar rol van Eva van Dongen in de politieserie Flikken Maastricht.

Bij de mannen won Jeroen van Koningsbrugge voor zijn acteerprestaties in Smeris en Riphagen.

Nederig
"Het maakt me nederig en ik voel me vereerd. Het bewijst maar weer dat het leven voor iedereen een mooi avontuur in petto heeft", zo zei Schijf in haar speech. De actrice kruipt al sinds 2007 in de huid van hoofdpersonage Eva van Dongen in de populaire politieserie Flikken Maastricht. Inmiddels is Angela ook te zien bij RTL in de serie Meisje van Plezier en ook daar is ze trots op. "Maar ik hoop stiekem dat deze prijs ook een beetje is voor mijn rol in Meisje van Plezier."

Andere genomineerden
De andere genomineerden bij de mannen waren Erik de Vogel voor zijn rol van slechterik Ludo
Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden en Thom Hoffman voor zijn hoofdrol in Dokter Tinus. De andere genomineerden bij de vrouwen waren Isa Hoes voor haar rol in Celblok H. en Elise Schaap voor haar rol van importbruid Ruxandra in Familie Kruys.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Speel zelf mee met het OLS op 5 juli!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en schiet mee
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen