Overslaan en naar de inhoud gaan

Zilver voor triatlete Sarissa de Vries op NK

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 9:36

Sarissa de Vries uit Maastricht is zaterdag tweede geworden op het NK lange afstand.

Goud was voor de afscheidnemende Yvonne van Vlerken. Zij won voor het derde jaar op rij de Challenge Almere-Amsterdam en pakte dus ook de Nederlandse titel.

Op kop
Lange tijd ging Sarissa de Vries op kop in de wedstrijd, maar ongeveer halverwege de marathon kreeg zij het zwaar. Van Vlerken passeeerde De Vries. In de overall wedstrijd haalde ook de Duitse Lina Kristin Schenk haar nog in, maar de tweede plek op het NK kwam niet meer in gevaar.

De Challenge geldt tevens als EK en daarop pakt Sarissa de Vries dus brons.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen