Overslaan en naar de inhoud gaan

Zilver voor triatlete Sarissa de Vries op NK

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 9:36

Sarissa de Vries uit Maastricht is zaterdag tweede geworden op het NK lange afstand.

Goud was voor de afscheidnemende Yvonne van Vlerken. Zij won voor het derde jaar op rij de Challenge Almere-Amsterdam en pakte dus ook de Nederlandse titel.

Op kop
Lange tijd ging Sarissa de Vries op kop in de wedstrijd, maar ongeveer halverwege de marathon kreeg zij het zwaar. Van Vlerken passeeerde De Vries. In de overall wedstrijd haalde ook de Duitse Lina Kristin Schenk haar nog in, maar de tweede plek op het NK kwam niet meer in gevaar.

De Challenge geldt tevens als EK en daarop pakt Sarissa de Vries dus brons.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen