Overslaan en naar de inhoud gaan

Zilver voor judoka Franssen op Grand Slam in Rusland

Geplaatst opzaterdag 17 maart 2018 - 16:12

De Reuverse judoka Juul Franssen heeft op de Grand Slam in Rusland net naast een gouden medaille gegrepen. In de finale was de Japanse Aimi Nouchi te sterk.

Franssen schakelde op haar weg naar de finale drie tegenstanders uit. In de eerste ronde kreeg ze een bye.

Derde plak
De zilveren medaille in het Russische Jekaterinenburg betekende voor Franssen de derde plak op een Grand Slam. Ze won eerder zilver in Parijs, in 2015. Tijdens de Grand Slam in Abu Dhabi wist ze zelfs beslag te leggen op de gouden medaille. In totaal won ze zestien medailles tijdens grote toernooien; vijf gouden, vijf zilveren en zes bronzen.

YouTube
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen