Overslaan en naar de inhoud gaan

Zilver voor Britt Ummels op Nederlands kampioenschap

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 13:49

Britt Ummels heeft zaterdag bij het Nederlands kampioenschap indoor een zilveren plak gewonnen op de drieduizend meter.

De Maastrichtse atlete van AV Unitas liep op de baan van Omnisport in Apeldoorn een tijd van 9 minuten en 25,34 seconden. Dat was ruim vijftien seconden boven haar persoonlijk record op deze afstand.

Vijf seconden
Ummels hield zich tijdens de wedstrijd lang verscholen in het deelnemersveld, maar snelde tegen het einde van de zesde naar de tweede plaats. Elsbeth Ciesluk van Haag Atletiek ging met de titel aan de haal. Zij had op de streep ruim vijf seconden voorsprong op de Unitas-atlete.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen