Overslaan en naar de inhoud gaan

Zilver voor Britt Ummels op Nederlands kampioenschap

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 13:49

Britt Ummels heeft zaterdag bij het Nederlands kampioenschap indoor een zilveren plak gewonnen op de drieduizend meter.

De Maastrichtse atlete van AV Unitas liep op de baan van Omnisport in Apeldoorn een tijd van 9 minuten en 25,34 seconden. Dat was ruim vijftien seconden boven haar persoonlijk record op deze afstand.

Vijf seconden
Ummels hield zich tijdens de wedstrijd lang verscholen in het deelnemersveld, maar snelde tegen het einde van de zesde naar de tweede plaats. Elsbeth Ciesluk van Haag Atletiek ging met de titel aan de haal. Zij had op de streep ruim vijf seconden voorsprong op de Unitas-atlete.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen