Overslaan en naar de inhoud gaan

Ziggo verbindt klanten per ongeluk door naar L1-redactie

Geplaatst opdinsdag 30 april 2019 - 18:36

De redactie van L1 is dinsdagavond platgebeld door klanten van Ziggo. Deze mensen werden om nog onbekende reden doorgeschakeld.

De eerste bellers dienden zich rond 17:30 uur aan. Ze dachten de Ziggo-klantenservice aan de telefoon te krijgen, maar kregen medewerkers van de Limburgse omroep aan de lijn.

Geen antwoorden
Klanten belden onder meer over storingen, niet geleverde internetkastjes en meldingen die op hun televisiescherm verschenen. Helaas vonden ze geen antwoorden aan de andere kant van de lijn. Een medewerker van Ziggo laat weten dat er iets mis is gegaan in het doorschakelmenu van de klantenservice. "Een van de providers van Ziggo heeft een nummer aangepast dat heel erg lijkt op het nummer van L1."

Het nummer waar de klanten voornamelijk naar belden, is 0900-1884. Dat lijkt niet op 043-8506000, het nummer waar de omroep op te bereiken is.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen