Overslaan en naar de inhoud gaan

Ziggo verbindt klanten per ongeluk door naar L1-redactie

Geplaatst opdinsdag 30 april 2019 - 18:36

De redactie van L1 is dinsdagavond platgebeld door klanten van Ziggo. Deze mensen werden om nog onbekende reden doorgeschakeld.

De eerste bellers dienden zich rond 17:30 uur aan. Ze dachten de Ziggo-klantenservice aan de telefoon te krijgen, maar kregen medewerkers van de Limburgse omroep aan de lijn.

Geen antwoorden
Klanten belden onder meer over storingen, niet geleverde internetkastjes en meldingen die op hun televisiescherm verschenen. Helaas vonden ze geen antwoorden aan de andere kant van de lijn. Een medewerker van Ziggo laat weten dat er iets mis is gegaan in het doorschakelmenu van de klantenservice. "Een van de providers van Ziggo heeft een nummer aangepast dat heel erg lijkt op het nummer van L1."

Het nummer waar de klanten voornamelijk naar belden, is 0900-1884. Dat lijkt niet op 043-8506000, het nummer waar de omroep op te bereiken is.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen