Overslaan en naar de inhoud gaan

Ziggo verbindt klanten per ongeluk door naar L1-redactie

Geplaatst opdinsdag 30 april 2019 - 18:36

De redactie van L1 is dinsdagavond platgebeld door klanten van Ziggo. Deze mensen werden om nog onbekende reden doorgeschakeld.

De eerste bellers dienden zich rond 17:30 uur aan. Ze dachten de Ziggo-klantenservice aan de telefoon te krijgen, maar kregen medewerkers van de Limburgse omroep aan de lijn.

Geen antwoorden
Klanten belden onder meer over storingen, niet geleverde internetkastjes en meldingen die op hun televisiescherm verschenen. Helaas vonden ze geen antwoorden aan de andere kant van de lijn. Een medewerker van Ziggo laat weten dat er iets mis is gegaan in het doorschakelmenu van de klantenservice. "Een van de providers van Ziggo heeft een nummer aangepast dat heel erg lijkt op het nummer van L1."

Het nummer waar de klanten voornamelijk naar belden, is 0900-1884. Dat lijkt niet op 043-8506000, het nummer waar de omroep op te bereiken is.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen