email stockfoto laptop mailbox (2 feb 2021)

Na Brunssum ook e-mails van Beekdaelen in de spambox

Na Brunssum ondervindt ook de gemeente Beekdaelen problemen met provider Ziggo. Mails die de gemeente stuurt naar inwoners die hun e-mailadres via Ziggo hebben, belanden in de spambox.

Brunssum gemeentehuis (29 jan 2021)
Mails gemeente Brunssum belanden in spambox

De gemeente Brunssum kan niet meer direct e-mailen met inwoners die hun e-mailadres van provider Ziggo afnemen.

Storing Ziggo 31 dec 2020
Ziggo-storing treft inwoners Beek, Stein en Elsloo

Ziggo-klanten in Stein, Elsloo, Urmond en Beek hebben oudejaarsdag last van een omvangrijke storing.

Internet Modem Internetkabel Gigabit
Limburg loopt achter op Nederland met uitrollen gigabit

Limburg, en dan met name Zuid-Limburg, loopt achter op de rest van Nederland als het aankomt op het aanleggen van een supersnelle gigabit-internetverbinding.

Max Verstappen_HD (18 jul 2020)
Een uniek kijkje in het leven van Max Verstappen

Liefhebbers van de Formule 1-coureur Max Verstappen kunnen hun hart ophalen. Met de driedelige documentaire 'Max Verstappen: Whatever it Takes' geeft hij een uniek kijkje in zijn wereld.

Ziggo
Internetstoring Ziggo treft Parkstad

Ziggo-klanten uit Parkstad hebben dinsdag last van een internetstoring. Daardoor kunnen ze geen gebruik maken van het vaste internet.

ANP-334440880.
Ziggo kan fluiten naar 268.000 euro na grootschalige fraude

Ziggo grijpt naast een schadevergoeding van ruim 268.000 euro. De internet- en telefoniegigant had deze claim neergelegd bij drie Limburgers die telefoonlijnen gebruikten om op grote schaal fraude te plegen.

ANP-349153428
Ziggo eist bijna drie ton terug na grootschalige 0900-fraude

Internet- en telefoniegigant Ziggo wil ruim 268.000 euro terug van drie Limburgers, die op grote schaal fraude hebben gepleegd met telefoonlijnen van Ziggo.

Ziggo
Ziggo-storing duurde langer vanwege mist

De storing bij Ziggo, die oudejaarsavond door een stroomstoring werd veroorzaakt, heeft langer geduurd doordat het mistig was.

Grand Prix van Zandvoort gratis te zien voor het hele land

Het hele land kan vanaf 2020 op televisie kostenloos meegenieten van de Dutch Grand Prix in Zandvoort.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten