Overslaan en naar de inhoud gaan

'Ziekteverzuim van chauffeurs bij Arriva niet verhoogd'

Geplaatst opvrijdag 9 februari 2018 - 17:24

Het ziekteverzuim bij Arriva wijkt niet af van dat bij de vorige vervoerder Veolia.

Dat is het antwoord van het provinciebestuur op schriftelijke vragen van de SP.

Werkplezier
Wat langdurig zieken betreft, is er nagenoeg sprake van eenzelfde percentage. Het kortdurend ziekteverzuim, 'dat vaak gerelateerd wordt aan werkplezier', is laag, aldus het provinciebestuur.

Bedrijfsgevoelige informatie
De exacte cijfers worden niet bekendgemaakt omdat het gaat om bedrijfsgevoelige informatie. Statenleden kunnen die wel onder geheimhouding inzien.

Lees ook: Statenvragen over personeelsbeleid Arriva

Ongelukken
Arriva heeft het provinciebestuur ook laten weten dat er geen ongelukken met hun bussen zijn gebeurd die te maken hebben met haast of werkdruk. Verder meldt het provinciebestuur dat er geen signalen bekend zijn dat er meer ongelukken gebeuren op lijnen waar de rittenplanning krap is. Ook daar had de SP naar gevraagd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen