Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Ziekteverzuim van chauffeurs bij Arriva niet verhoogd'

Geplaatst opvrijdag 9 februari 2018 - 17:24

Het ziekteverzuim bij Arriva wijkt niet af van dat bij de vorige vervoerder Veolia.

Dat is het antwoord van het provinciebestuur op schriftelijke vragen van de SP.

Werkplezier
Wat langdurig zieken betreft, is er nagenoeg sprake van eenzelfde percentage. Het kortdurend ziekteverzuim, 'dat vaak gerelateerd wordt aan werkplezier', is laag, aldus het provinciebestuur.

Bedrijfsgevoelige informatie
De exacte cijfers worden niet bekendgemaakt omdat het gaat om bedrijfsgevoelige informatie. Statenleden kunnen die wel onder geheimhouding inzien.

Lees ook: Statenvragen over personeelsbeleid Arriva

Ongelukken
Arriva heeft het provinciebestuur ook laten weten dat er geen ongelukken met hun bussen zijn gebeurd die te maken hebben met haast of werkdruk. Verder meldt het provinciebestuur dat er geen signalen bekend zijn dat er meer ongelukken gebeuren op lijnen waar de rittenplanning krap is. Ook daar had de SP naar gevraagd.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen