Overslaan en naar de inhoud gaan

Ziekte onder controle bij zoontje burgemeester Krewinkel

Geplaatst opdinsdag 9 januari 2018 - 19:41

De kanker bij Luca, het zoontje van burgemeester Ralf Krewinkel, is onder controle. Het jongetje houdt er wel een dwarslaesie aan over.

Dat zegt de Heerlense burgervader dinsdag in zijn nieuwjaarstoespraak. Afgelopen jaar zat Krewinkel een aantal maanden thuis nadat bij Luca acute leukemie werd ontdekt.

Samen de strijd
Door de prognose van de ziekte van zijn zoon kan Krewinkel al weer een tijdje aan het werk, maar wil hij wel iedereen bedanken voor de steun in de afgelopen maanden. "Namens mijn gezin dank ik raad, college en iedereen in Heerlen en daarbuiten die met ons meegeleefd heeft en ons de ruimte heeft gegeven om samen de strijd aan te gaan."

Lees ook: Burgemeester Heerlen weer aan de slag na ziekte zoontje

Gesteund

"Tegelijkertijd realiseer ik me dat op dit moment kinderen, ouders en grootouders in een vergelijkbare situatie zitten en die niet deze aandacht hebben", zegt de burgervader. "Ik hoop dat zij zich ook gesteund voelen door hun omgeving in hun moeilijke tijd."

Lees ook: NEC-spelers geven ziek zoontje Krewinkel gesigneerd shirt

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen