Overslaan en naar de inhoud gaan

Ziekte onder controle bij zoontje burgemeester Krewinkel

Geplaatst opdinsdag 9 januari 2018 - 19:41

De kanker bij Luca, het zoontje van burgemeester Ralf Krewinkel, is onder controle. Het jongetje houdt er wel een dwarslaesie aan over.

Dat zegt de Heerlense burgervader dinsdag in zijn nieuwjaarstoespraak. Afgelopen jaar zat Krewinkel een aantal maanden thuis nadat bij Luca acute leukemie werd ontdekt.

Samen de strijd
Door de prognose van de ziekte van zijn zoon kan Krewinkel al weer een tijdje aan het werk, maar wil hij wel iedereen bedanken voor de steun in de afgelopen maanden. "Namens mijn gezin dank ik raad, college en iedereen in Heerlen en daarbuiten die met ons meegeleefd heeft en ons de ruimte heeft gegeven om samen de strijd aan te gaan."

Lees ook: Burgemeester Heerlen weer aan de slag na ziekte zoontje

Gesteund

"Tegelijkertijd realiseer ik me dat op dit moment kinderen, ouders en grootouders in een vergelijkbare situatie zitten en die niet deze aandacht hebben", zegt de burgervader. "Ik hoop dat zij zich ook gesteund voelen door hun omgeving in hun moeilijke tijd."

Lees ook: NEC-spelers geven ziek zoontje Krewinkel gesigneerd shirt

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen