Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ziekenhuis Weert gaat zieke vluchtelingen apart opvangen

Geplaatst opvrijdag 18 september 2015 - 21:25

Het Sint Jans Gasthuis in Weert zorgt voor aangepaste opvang van eventuele zieke vluchtelingen uit het Asielzoekerscentrum.

Komende week wordt speciaal voor de vluchtelingen een aantal kamers ingericht. Dat heeft een woordvoerder desgevraagd aan L1 verklaard.

Poolshoogte
Een afvaardiging van het ziekenhuis heeft afgelopen woensdag bij aankomst van de vluchtelingen meteen het asielzoekerscentrum in Weert bezocht om zich op de hoogte te stellen van de medische situatie.

Tolken
Het Sint Jans Gasthuis verwacht niet dat de medische zorg in het ziekenhuis vanwege de vluchtelingen moet worden opgeschaald.
Dankzij de speciale kamers komen de vluchtelingen bij elkaar te zitten en kunnen tolken makkelijker hun werk doen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Weert moet rekening houden met komst extra vluchtelingen
Duizend vluchtelingen naar kazerne in Weert
Kleding afval textiel
Plan voor kledinguitgiftepunt voor vluchtelingen in Weert
Offerfeest-oproep: geen vlees naar vluchtelingen Weert
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen