Overslaan en naar de inhoud gaan

Ziekenhuis viert nieuwe dienstkleding met flashmob

Geplaatst opmaandag 23 december 2019 - 7:55

De medewerkers van ziekenhuis MUMC+ in Maastricht hebben nieuwe dienstkleding gekregen.

Dat werd groots aangekondigd met een flashmob. Daarin laten dansers en medewerkers de nieuwe kleren aan het publiek zien.

Nieuwe naam
Op het uniform van het ziekenhuispersoneel stond nog de voormalige naam van het ziekenhuis: azM (academisch ziekenhuis Maastricht). Sinds 2008 vormen het azM en de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences samen het Maastricht UMC+. Die naam prijkt nu ook op de nieuwe dienstkleding.

Een woordvoerder van het ziekenhuis laat weten dat dit de laatste stap is in de overgang naar de nieuwe naam. Eerder werd ook al het briefpapier vervangen.

Lees ook: Kerst lipdub moet Zuyderland aan nieuw personeel helpen

Nieuw personeel
Eerder maakte personeel van het Zuyderland ziekenhuis een lipdub om nieuwe collega's te werven. De medewerkers van de afdeling operatiekamers vervulden een rol in de video, op de klanken van All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen