Overslaan en naar de inhoud gaan

Ziekenhuis doneert oude couveuse voor redden van kittens

Geplaatst opvrijdag 6 augustus 2021 - 14:36

Een oude couveuse van het St. Jans Gasthuis in Weert zal in de toekomst gebruikt worden om kwetsbare kittens in warm te houden.

Het ziekenhuis gebruikte de couveuse niet meer en overhandigde het donderdag aan Dierenbeschermingscentrum Limburg in Born. "We hebben een mooie bestemming gevonden voor onze oude couveuse", schrijft het ziekenhuis in Weert op Facebook.

Overleven
De couveuse gaat het Dierenbeschermingscentrum Limburg gebruiken om hele jonge en zieke kittens goed warm te houden zodat de lichaamstemperatuur op peil blijft. Hierdoor hebben de kittens een grotere kans om te overleven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen