Estafette-actie Zuyderland Heelren Sittard-Geleen (26 sep 2019)

Actie medewerkers Zuyderland: 3700 patiënten afgebeld

Medewerkers van het Zuyderland ziekenhuis in Sittard-Geleen en Heerlen draaiden op donderdag 24 uur lang zondagsdiensten. Zo'n 3700 patiënten konden daardoor niet terecht in het ziekenhuis.

Kind aangereden in Roermond: slachtoffer naar ziekenhuis

Bij een aanrijding in Roermond is vrijdagmiddag een kind gewond geraakt. Een auto reed het fietsende kind aan.

Primeur Zuyderland: minder pijnlijke baarmoederverwijdering

Twee gynaecologen van het Zuyderland-ziekenhuis hebben woensdag als eerste in Nederland volgens een nieuwe techniek een baarmoederverwijderings-operatie uitgevoerd.

Pepermuntolie positief effect op prikkelbare-darmsyndroom

Pepermuntolie heeft volgens onderzoekers van Maastricht UMC+ een positief effect op het prikkelbare-darmsyndroom (PDS).

Vrienden rijden elkaar in de wielen: één man gewond

Bij een ongeluk in Roermond zijn zondag twee vrienden met elkaar in botsing gekomen. Eén van hen raakte daarbij dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Man neergestoken op parkeerplaats bij middelbare school

De 37-jarige man die vrijdagmiddag werd neergestoken in Geleen, werd het slachtoffer van een vrouw (34) die hij kende. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Verloren pet leidt tot botsing tussen auto en scooter

Een man in Neer is woensdag wel erg ongelukkig betrokken geraakt bij een botsing. Hij verloor zijn pet tijdens een ritje op de scooter, raapte deze op en wilde zijn weg vervolgen. Daarbij zag hij een automobilist met aanhangwagen over het hoofd.

Experiment moet ziekenhuis betere spreekkamers opleveren

In het ziekenhuis in Maastricht loopt een experiment met spreek- en onderzoekkamers, om ze zo te verbeteren voor de toekomst. Onder meer de zorg en het persoonlijk contact tussen arts en patiënt moet verbeteren.

Extra wachttijd voor VGZ-verzekerden bij Zuyderland

Voor een aantal planbare behandelingen in het Zuyderland, zoals een heup- of een knievervanging en liesbreuk, komt er voor VGZ-verzekerden een extra wachttijd van acht weken.

Vervolging beveiligers Zuyderland van start

De twee beveiligers van het Zuyderland ziekenhuis in Sittard-Geleen die verdacht worden van mishandeling met de dood tot gevolg, worden 8 augustus verwacht in de rechtszaal voor een regiezitting.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!