Overslaan en naar de inhoud gaan

Zieke Voorn enige vraagteken bij VVV

Geplaatst opdonderdag 19 februari 2015 - 15:48

VVV is de laatst overgebleven ongeslagen eerstedivisionist in 2015, trainer Maurice Steijn heeft dan ook weinig reden om zijn ploeg aan te passen voor het bezoek aan Roda JC.

Enkel de na een schorsing weer beschikbare Danny Post keert sowieso terug in het elftal.

Middenveld
Dat kan ten koste gaan van Selman Sevinç maar aangezien de met griepverschijnselen kampende Ramon Voorn donderdag de afsluitende training miste, kan het ook zijn dat Sevinç zijn plek op het middenveld behoudt.

Niels Fleuren
Randy Wolters herstelt sneller van zijn schouderblessure en is beschikbaar in Kerkrade en dat geldt ook voor Niels Fleuren. "Maar als ik eerlijk ben, zou ik ook niet sleutelen aan het elftal als ik de trainer was", refereert de linksback aan de ongeslagen reeks van zeven duels die VVV heeft neergezet.

Niet rijk rekenen
Met nog twee duels te gaan ligt VVV in pole position voor wat betreft de derde periodetitel, maar Steijn wil zich nog lang niet rijk rekenen: "Alle kandidaten hebben op papier nog een hele moeilijke opgave en een wedstrijd waarvan je zegt ‘die moet je winnen’. Maar het blijft gevaarlijk, van Achilles hebben we uit immers ook verloren."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Crooy vervangt Wolters bij VVV
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Randy Wolters vertrekt naar Go Ahead Eagles
Steijn hoeft niet lang te puzzelen voor duel met FC Oss
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen