Overslaan en naar de inhoud gaan

Zieke Rapper Sjors: 'Kanker goed te behandelen'

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 7:44

Rapper Sjors is momenteel in behandeling voor kanker, hij laat weten dat het goed te behandelen is.

"Het begon allemaal met de operatie van de zaadbal, die hebben ze weggehaald", vertelt Rapper Sjors tegen Shownieuws.

Gegroeid
Na die operatie moest de Limburger door de scan. "Daar zagen ze toch een plekje zitten, waarvan ze eerst zeiden dat het niks was. Toen ik uit het ziekenhuis mocht en nog eens door de scan moest, zagen ze dat het
toch een beetje gegroeid was", vertelt de Brunssumer over het plekje op zijn long.

Lees ook: Zorgen om zieke Rapper Sjors: 'Hij heeft kanker'

Vijfdaagse kuur
"Het is goed te behandelen", vertelt de 27-jarige rapper. "Ik ben op dit moment bezig aan een vijfdaagse kuur. Dat houdt in dat ik vijf dagen helemaal onder behandeling moet zijn, totdat ik weer naar huis mag en dat is om de twee weken. Dan zou het gewoon weg moeten zijn. Ze zeggen eenmaal weg is weg, maar je moet onder controle blijven."

Lees ook: Zieke Rapper Sjors: 'Dank voor alle steun'

Optreden
Fans van de rapper hoeven niet te vrezen dat ze Sjors voorlopig niet zien optreden. "De optredens gaan gewoon door, dus ik heb dit weekend weer wat te doen", vertelt de rapper tegen het entertainmentprogramma.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen