Overslaan en naar de inhoud gaan

Zieke Rapper Sjors: 'Kanker goed te behandelen'

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 7:44

Rapper Sjors is momenteel in behandeling voor kanker, hij laat weten dat het goed te behandelen is.

"Het begon allemaal met de operatie van de zaadbal, die hebben ze weggehaald", vertelt Rapper Sjors tegen Shownieuws.

Gegroeid
Na die operatie moest de Limburger door de scan. "Daar zagen ze toch een plekje zitten, waarvan ze eerst zeiden dat het niks was. Toen ik uit het ziekenhuis mocht en nog eens door de scan moest, zagen ze dat het
toch een beetje gegroeid was", vertelt de Brunssumer over het plekje op zijn long.

Lees ook: Zorgen om zieke Rapper Sjors: 'Hij heeft kanker'

Vijfdaagse kuur
"Het is goed te behandelen", vertelt de 27-jarige rapper. "Ik ben op dit moment bezig aan een vijfdaagse kuur. Dat houdt in dat ik vijf dagen helemaal onder behandeling moet zijn, totdat ik weer naar huis mag en dat is om de twee weken. Dan zou het gewoon weg moeten zijn. Ze zeggen eenmaal weg is weg, maar je moet onder controle blijven."

Lees ook: Zieke Rapper Sjors: 'Dank voor alle steun'

Optreden
Fans van de rapper hoeven niet te vrezen dat ze Sjors voorlopig niet zien optreden. "De optredens gaan gewoon door, dus ik heb dit weekend weer wat te doen", vertelt de rapper tegen het entertainmentprogramma.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen