Overslaan en naar de inhoud gaan

Zieke Thé Lau zegt optreden in Heerlen af

Geplaatst opwoensdag 4 februari 2015 - 13:47

Thé Lau heeft vanwege de griep een aantal optredens moeten afzeggen. Daaronder onder meer een voorstelling in Heerlen.

Lau zou op vrijdag 6 februari in Theater Heerlen staan als onderdeel van de literaire tournee Saint Amour.

Ongeneeslijk ziek
Hij zou daar voorlezen uit zijn roman Juliette, een liefde in snapshots en ook een uitgesproken muzikale inbreng krijgen. Dat Lau aanwezig zou zijn, mag bijzonder heten. In april werd bekend dat de zanger van The Scene ongeneeslijk ziek is. Dokters dachten toen dat hij nog tussen de zes en negen maanden te leven had. Eind december maakte de zanger echter bekend zich nog 'springlevend' te voelen.

Filmfragment
De zieke zanger zal overigens niet helemaal afwezig zijn. Tijdens Saint Amour zal een filmfragment uit ‘Platina Blues’ vertoond worden. Het laatste album van Thé Lau over de confrontatie met de dood. De film werd voorheen steeds eenmalig vertoond op filmfestivals in Utrecht, Amsterdam en Gent.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Frans Timmermans eert overleden zanger Thé Lau
Klassieker Thé Lau nieuw leven ingeblazen door Minis
Telegraaf verwart Thé Lau met Lau Geeraets
De Dijk na zeven jaar weer in DOK6 Panningen
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen