Overslaan en naar de inhoud gaan

Zieke Dumoulin baalt: 'Werkte maanden naar dit moment toe'

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 15:08

Het is heel vervelend", zegt Tom Dumoulin over zijn door ziekte uitgestelde terugkeer in het wielerpeloton.

Dumoulin zou woensdag aan de start staan van de Ronde van Valencia, maar voelde zich dinsdag dusdanig slecht dat hij zijn rentree moet uitstellen.

Lees ook: Tom Dumoulin ziek: langverwachte rentree uitgesteld

'Ziek is ziek'
De kopman van Jumbo-Visma miste een enorm deel van het afgelopen wielerseizoen door een in de Giro opgelopen knieblessure. In Spanje zou hij, bij zijn nieuwe werkgever, voor het eerst weer starten. "Je werkt maanden naar dit moment toe. Maar ja, ziek is ziek", aldus de grieperige Dumoulin, die dinsdag naar huis trekt om te herstellen.

Video: L1

Tirreno-Adriatico
De Tirreno-Adriatico is de eerstvolgende koers waar Dumoulin wel aan de start staat, bevestigt ploegleider Arthur van Dongen. Die wedstrijd begint op 11 maart. Verder houdt de ploeg vast aan Dumoulin's bestaande programma.

Jonge hond
"We hebben samen de beslissing gemaakt", aldus Van Dongen. "Tom keek er echt naar uit, als een jonge hond, om weer te gaan koersen. Dan begrijp je dat hij enorm teleurgesteld is."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen