Overslaan en naar de inhoud gaan

Zieke Dumoulin baalt: 'Werkte maanden naar dit moment toe'

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 15:08

Het is heel vervelend", zegt Tom Dumoulin over zijn door ziekte uitgestelde terugkeer in het wielerpeloton.

Dumoulin zou woensdag aan de start staan van de Ronde van Valencia, maar voelde zich dinsdag dusdanig slecht dat hij zijn rentree moet uitstellen.

Lees ook: Tom Dumoulin ziek: langverwachte rentree uitgesteld

'Ziek is ziek'
De kopman van Jumbo-Visma miste een enorm deel van het afgelopen wielerseizoen door een in de Giro opgelopen knieblessure. In Spanje zou hij, bij zijn nieuwe werkgever, voor het eerst weer starten. "Je werkt maanden naar dit moment toe. Maar ja, ziek is ziek", aldus de grieperige Dumoulin, die dinsdag naar huis trekt om te herstellen.

Video: L1

Tirreno-Adriatico
De Tirreno-Adriatico is de eerstvolgende koers waar Dumoulin wel aan de start staat, bevestigt ploegleider Arthur van Dongen. Die wedstrijd begint op 11 maart. Verder houdt de ploeg vast aan Dumoulin's bestaande programma.

Jonge hond
"We hebben samen de beslissing gemaakt", aldus Van Dongen. "Tom keek er echt naar uit, als een jonge hond, om weer te gaan koersen. Dan begrijp je dat hij enorm teleurgesteld is."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen