Overslaan en naar de inhoud gaan

Zieke Dumoulin baalt: 'Werkte maanden naar dit moment toe'

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 15:08

Het is heel vervelend", zegt Tom Dumoulin over zijn door ziekte uitgestelde terugkeer in het wielerpeloton.

Dumoulin zou woensdag aan de start staan van de Ronde van Valencia, maar voelde zich dinsdag dusdanig slecht dat hij zijn rentree moet uitstellen.

Lees ook: Tom Dumoulin ziek: langverwachte rentree uitgesteld

'Ziek is ziek'
De kopman van Jumbo-Visma miste een enorm deel van het afgelopen wielerseizoen door een in de Giro opgelopen knieblessure. In Spanje zou hij, bij zijn nieuwe werkgever, voor het eerst weer starten. "Je werkt maanden naar dit moment toe. Maar ja, ziek is ziek", aldus de grieperige Dumoulin, die dinsdag naar huis trekt om te herstellen.

Video: L1

Tirreno-Adriatico
De Tirreno-Adriatico is de eerstvolgende koers waar Dumoulin wel aan de start staat, bevestigt ploegleider Arthur van Dongen. Die wedstrijd begint op 11 maart. Verder houdt de ploeg vast aan Dumoulin's bestaande programma.

Jonge hond
"We hebben samen de beslissing gemaakt", aldus Van Dongen. "Tom keek er echt naar uit, als een jonge hond, om weer te gaan koersen. Dan begrijp je dat hij enorm teleurgesteld is."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen