Overslaan en naar de inhoud gaan

Zieke buschauffeur vervangen door Toverland-personeel

Geplaatst opdonderdag 1 augustus 2019 - 7:42

Bezoekers van attractiepark Toverland hebben woensdagavond een wel erg bijzondere taxi gekregen richting treinstation Horst-Sevenum.

De Arriva-buschauffeur was ziek, waarop Toverland-personeel gestrande bezoekers naar het station bracht. Volgens pretpark-website Looopings kwam de bus van 20:13 uur niet opdagen, omdat de chauffeur ziek was.

Tientallen bezoekers
Er zouden tientallen mensen met hun handen in het haar hebben gezeten; zij moesten immers naar het station om hun trein te halen. Het Toverland-personeel liet de bezoekers niet in de kou staan en bracht ze zelf weg. "Omdat we niet wisten wanneer de volgende bus zou komen, hebben we met een tiental collega's de wachtende gasten naar het station gebracht", zegt een woordvoerster van Toverland tegen Looopings. Zelf zou ze ook heen en weer hebben gereden.

Ook algemeen directrice Caroline Kortooms en commercieel directrice Carin van Berkel sprongen in de auto. Om 21:43 uur was er weer een bus beschikbaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen