Overslaan en naar de inhoud gaan

Zieke buschauffeur vervangen door Toverland-personeel

Geplaatst opdonderdag 1 augustus 2019 - 7:42

Bezoekers van attractiepark Toverland hebben woensdagavond een wel erg bijzondere taxi gekregen richting treinstation Horst-Sevenum.

De Arriva-buschauffeur was ziek, waarop Toverland-personeel gestrande bezoekers naar het station bracht. Volgens pretpark-website Looopings kwam de bus van 20:13 uur niet opdagen, omdat de chauffeur ziek was.

Tientallen bezoekers
Er zouden tientallen mensen met hun handen in het haar hebben gezeten; zij moesten immers naar het station om hun trein te halen. Het Toverland-personeel liet de bezoekers niet in de kou staan en bracht ze zelf weg. "Omdat we niet wisten wanneer de volgende bus zou komen, hebben we met een tiental collega's de wachtende gasten naar het station gebracht", zegt een woordvoerster van Toverland tegen Looopings. Zelf zou ze ook heen en weer hebben gereden.

Ook algemeen directrice Caroline Kortooms en commercieel directrice Carin van Berkel sprongen in de auto. Om 21:43 uur was er weer een bus beschikbaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen