Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeventienjarige horrorclown opgepakt in Roermond

Geplaatst opzaterdag 15 oktober 2016 - 11:59

In Roermond is vrijdagavond een horrorclown opgepakt. Het is voor zover bekend de eerste horrorclown in Limburg die door de politie is gearresteerd.

Een 17-jarige Roermondenaar joeg op de Leropperweg, in de buurt van het Nationaal Indië Monument, fietsers en automobilisten de stuipen op het lijf.

Masker
Hij had een masker op en sprong uit de berm om het voorbijkomend verkeer te laten schrikken. Meerdere voorbijgangers belden daarop de politie die de clown vervolgens op heterdaad kon betrappen.

Vermomming
De Roermondenaar heeft de nacht in de cel doorgebracht wegens het overtreden van de Algemene Plaatselijke Verordening. Daarin staat dat mensen zich niet mogen vermommen, behalve bij speciale gelegenheden. De clown heeft de zaterdagochtend een proces verbaal gekregen.

Hype
​Horrorclowns zijn een nieuw fenomeen dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Eerder deze week kwamen ook al meldingen over een horrorclown in Landgraaf binnen bij de politie. Hierbij is niemand aangehouden.

Lees ook Dit zijn de allerengste horror- en killerclowns ter wereld op Delimburger.nl

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Horrorclown jaagt jongen stuipen op het lijf in Sittard
Vloggers liften nog even mee op horrorclown-hype
Politie onderzoekt valse melding over horrorclown
Meldingen over horrorclown in Venlo
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen