Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeventienjarige horrorclown opgepakt in Roermond

Geplaatst opzaterdag 15 oktober 2016 - 11:59

In Roermond is vrijdagavond een horrorclown opgepakt. Het is voor zover bekend de eerste horrorclown in Limburg die door de politie is gearresteerd.

Een 17-jarige Roermondenaar joeg op de Leropperweg, in de buurt van het Nationaal Indië Monument, fietsers en automobilisten de stuipen op het lijf.

Masker
Hij had een masker op en sprong uit de berm om het voorbijkomend verkeer te laten schrikken. Meerdere voorbijgangers belden daarop de politie die de clown vervolgens op heterdaad kon betrappen.

Vermomming
De Roermondenaar heeft de nacht in de cel doorgebracht wegens het overtreden van de Algemene Plaatselijke Verordening. Daarin staat dat mensen zich niet mogen vermommen, behalve bij speciale gelegenheden. De clown heeft de zaterdagochtend een proces verbaal gekregen.

Hype
​Horrorclowns zijn een nieuw fenomeen dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Eerder deze week kwamen ook al meldingen over een horrorclown in Landgraaf binnen bij de politie. Hierbij is niemand aangehouden.

Lees ook Dit zijn de allerengste horror- en killerclowns ter wereld op Delimburger.nl

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Horrorclown jaagt jongen stuipen op het lijf in Sittard
Vloggers liften nog even mee op horrorclown-hype
Politie onderzoekt valse melding over horrorclown
Meldingen over horrorclown in Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen