Overslaan en naar de inhoud gaan

Zevenklapper voor Van Marwijk tegen Oost-Timor

Geplaatst opdonderdag 3 september 2015 - 21:43

Bert van Marwijk heeft in zijn eerste wedstrijd als bondscoach van Saudi-Arabië een eenvoudige overwinning geboekt.

Saudi-Arabië was donderdag in de kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 voor eigen publiek met 7-0 te sterk voor Oost-Timor.

Dubbele cijfers
De formatie van de coach uit Meerssen leek lang op weg de dubbele cijfers te gaan halen. Na een half uur spelen stond het namelijk al 5-0, mede door twee doelpunten van Mohammed Al-Sahlawi. De gasten bleken daarna echter lastiger te passeren, al voltooide Al-Sahlawi nog wel zijn hattrick.

Doelsaldo
Voor Saudi-Arabië is het de tweede zege in twee duels. Op doelsaldo staan de Verenigde Arabische Emiraten bovenaan. Die ploeg klopte eerder op donderdag Maleisië met liefst 10-0.

Lee ook: Bert van Marwijk nieuwe bondscoach Saudi-Arabië

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

ANP
Van Marwijk zet met Saudi-Arabië flinke stap naar WK
Dubbele cijfers voor Van Marwijks Saoedi's
Van Marwijk doet op valreep gouden zaak met oog op WK
Van Marwijk koploper na zege op Emiraten
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen