Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven tips in zaak vijverdode Echt na Opsporing Verzocht

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 10:11

De politie heeft zeven tips binnengekregen over de zaak rond de dode man die eind november in een vijver in Echt werd gevonden.

Er zijn nog veel vraagtekens in deze zaak. De politie hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen over wat er op donderdag 21 en vrijdag 22 november bij de vijver gebeurd is.

Oproep
Dinsdag deed de politie in het tv-programma Opsporing Verzocht een oproep aan mensen die op deze dagen bij de vijver aan de Doorderweg in Echt zijn geweest. Er werd specifiek gezocht naar de inzittenden van een zwart pickup truck.

Lees ook: Vijverdode Echt: politie zoekt inzittenden zwarte pickup

Inmiddels heeft de politie op verschillende locaties posters opgehangen en stoepborden geplaatst met een getuigenoproep.

Dode man
Het levenloze lichaam van de 57-jarige Nederlander uit Antwerpen werd op 22 november iets voor 21:00 uur gevonden in de vijver. Over de doodsoorzaak tast de politie nog altijd in het duister. Het onderzoeksteam houdt rekening met alle scenario's.

Tijdens buurtonderzoek heeft de politie al met meer dan honderd mensen gesproken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen