Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven MVV-hooligans vast na rellen in België

Geplaatst opmaandag 21 januari 2019 - 21:06

Zeven MVV-supporters zijn opgepakt na de voetbalrellen, afgelopen vrijdag in het Belgische Sint-Truiden.

Een daarvan is 17 jaar oud.

Derby
De aanhangers van de Maastrichtse club werden samen met vier Belgische hooligans vrijdagavond opgepakt na de derby tussen Sint-Truiden en KRC Genk. De twee clubs spelen allebei in de hoogste Belgische voetbaldivisie.

Stenen
De relschoppers worden ervan verdacht na de door Genk gewonnen wedstrijd stenen te hebben gegooid naar de supportersbus van Genk. Daarbij sneuvelden enkele ruiten en raakten passagiers gewond.

Lees ook: Elf aanhoudingen na bekogelen bussen Genk

Maatjes
Supporters van MVV en Sint-Truiden staan traditiegetrouw op goede voet met elkaar. Voor de wedstrijd tussen de twee Belgisch-Limburgse clubs waren al honderd extra politiemensen ingezet vanwege het risico op supportersgeweld.

Maatregelen
MVV heeft al laten weten 'passende maatregelen' te nemen tegen de hooligans. De Maastrichtse hooligans hangt onder meer een stadionverbod boven het hoofd. Ook heeft MVV volledige medewerking toegezegd aan de Belgische politie.

Lees ook: Mogelijk stadionverbod voor rellende MVV-aanhang

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen