Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zeven MVV-hooligans vast na rellen in België

Geplaatst opmaandag 21 januari 2019 - 21:06

Zeven MVV-supporters zijn opgepakt na de voetbalrellen, afgelopen vrijdag in het Belgische Sint-Truiden.

Een daarvan is 17 jaar oud.

Derby
De aanhangers van de Maastrichtse club werden samen met vier Belgische hooligans vrijdagavond opgepakt na de derby tussen Sint-Truiden en KRC Genk. De twee clubs spelen allebei in de hoogste Belgische voetbaldivisie.

Stenen
De relschoppers worden ervan verdacht na de door Genk gewonnen wedstrijd stenen te hebben gegooid naar de supportersbus van Genk. Daarbij sneuvelden enkele ruiten en raakten passagiers gewond.

Lees ook: Elf aanhoudingen na bekogelen bussen Genk

Maatjes
Supporters van MVV en Sint-Truiden staan traditiegetrouw op goede voet met elkaar. Voor de wedstrijd tussen de twee Belgisch-Limburgse clubs waren al honderd extra politiemensen ingezet vanwege het risico op supportersgeweld.

Maatregelen
MVV heeft al laten weten 'passende maatregelen' te nemen tegen de hooligans. De Maastrichtse hooligans hangt onder meer een stadionverbod boven het hoofd. Ook heeft MVV volledige medewerking toegezegd aan de Belgische politie.

Lees ook: Mogelijk stadionverbod voor rellende MVV-aanhang

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen