Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zeven Limburgse formaties naar WK Hip Hop in Phoenix

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 21:41

Zeven hiphop-groepen uit Limburg hebben zich zondagmiddag tijdens het NK Hip Hop in Maastricht geplaatst voor het Wereldkampioenschap in Phoenix, Verenigde Staten.

Of de groepen daadwerkelijk afreizen, is nog niet bekend. De organisatie van Hip Hop International Netherlands laat weten dat de dansformaties twee weken de tijd hebben om te laten weten of ze aan het WK kunnen deelnemen.

Jennifer Romen
De Maastrichtse formatie Urban School of Dance Art van oud-wereldkampioen Jennifer Romen kwalificeerde zich in drie categorieën. Oxykidz werd derde bij de junioren, Oxygen pakte de eerste plek bij de minicrew en USDA werd tweede in de megacrew.

Brunssum
Ook Brunssum mag diverse groepen afvaardigen naar Phoenix. Fearless pakte de tweede plek bij de junioren en Relics won eveneens zilver in de categorie varsity. Daarin versloegen ze stadsgenoot Young Lions, die op de derde stek eindigden.

HFC
Tot slot wist ook HFC uit Heerlen zich te plaatsen in de categorie minicrew. Zij eindigden als derde, vlak achter Oxygen.

Arizona
Het WK vindt komende zomer plaats in de Amerikaanse staat Arizona. Het toernooi begint op 5 augustus en loopt tot 10 augustus.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen