Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven Limburgse formaties naar WK Hip Hop in Phoenix

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 21:41

Zeven hiphop-groepen uit Limburg hebben zich zondagmiddag tijdens het NK Hip Hop in Maastricht geplaatst voor het Wereldkampioenschap in Phoenix, Verenigde Staten.

Of de groepen daadwerkelijk afreizen, is nog niet bekend. De organisatie van Hip Hop International Netherlands laat weten dat de dansformaties twee weken de tijd hebben om te laten weten of ze aan het WK kunnen deelnemen.

Jennifer Romen
De Maastrichtse formatie Urban School of Dance Art van oud-wereldkampioen Jennifer Romen kwalificeerde zich in drie categorieën. Oxykidz werd derde bij de junioren, Oxygen pakte de eerste plek bij de minicrew en USDA werd tweede in de megacrew.

Brunssum
Ook Brunssum mag diverse groepen afvaardigen naar Phoenix. Fearless pakte de tweede plek bij de junioren en Relics won eveneens zilver in de categorie varsity. Daarin versloegen ze stadsgenoot Young Lions, die op de derde stek eindigden.

HFC
Tot slot wist ook HFC uit Heerlen zich te plaatsen in de categorie minicrew. Zij eindigden als derde, vlak achter Oxygen.

Arizona
Het WK vindt komende zomer plaats in de Amerikaanse staat Arizona. Het toernooi begint op 5 augustus en loopt tot 10 augustus.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen