Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zeven Limburgse formaties naar WK Hip Hop in Phoenix

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 21:41

Zeven hiphop-groepen uit Limburg hebben zich zondagmiddag tijdens het NK Hip Hop in Maastricht geplaatst voor het Wereldkampioenschap in Phoenix, Verenigde Staten.

Of de groepen daadwerkelijk afreizen, is nog niet bekend. De organisatie van Hip Hop International Netherlands laat weten dat de dansformaties twee weken de tijd hebben om te laten weten of ze aan het WK kunnen deelnemen.

Jennifer Romen
De Maastrichtse formatie Urban School of Dance Art van oud-wereldkampioen Jennifer Romen kwalificeerde zich in drie categorieën. Oxykidz werd derde bij de junioren, Oxygen pakte de eerste plek bij de minicrew en USDA werd tweede in de megacrew.

Brunssum
Ook Brunssum mag diverse groepen afvaardigen naar Phoenix. Fearless pakte de tweede plek bij de junioren en Relics won eveneens zilver in de categorie varsity. Daarin versloegen ze stadsgenoot Young Lions, die op de derde stek eindigden.

HFC
Tot slot wist ook HFC uit Heerlen zich te plaatsen in de categorie minicrew. Zij eindigden als derde, vlak achter Oxygen.

Arizona
Het WK vindt komende zomer plaats in de Amerikaanse staat Arizona. Het toernooi begint op 5 augustus en loopt tot 10 augustus.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen