Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven Limburgers in Oranje handbalselectie

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2020 - 19:54

De Oranje handbalselectie, die begin november aan de EK-kwalificatie begint, telt zeven Limburgers.

Bondscoach Erlingur Richardsson heeft Jasper Adams, Mark van den Beucken, Alec Smit, Kay Smits, Ivar Stavast en de broers Luc en Ivo Steins opgeroepen.

Turkije
Op 4 november a.s. speelt Oranje in het Topsportcentrum in Almere tegen Turkije. Vier dagen later neemt Oranje het uit op tegen Polen. Richardsson heeft in totaal achttien spelers opgeroepen. De voorselectie telde 33 namen.

EK in 2022 in Hongarije en Slowakije
Naast Turkije en Polen moet Nederland het in de poule ook opnemen tegen Slovenië. De eerste twee landen uit elke poule plaatsen zich voor het EK, dat van 14 tot en met 30 januari 2022 in Hongarije en Slowakije wordt gehouden. Daar mogen ook de vier landen, die als beste nummers drie in de acht poules eindigen, aan deelnemen.

Geen publiek
De EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije is de eerste wedstrijd van Oranje sinds januari. De wedstrijd in Almere wordt zonder publiek gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen