Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven Limburgers in Oranje handbalselectie

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2020 - 19:54

De Oranje handbalselectie, die begin november aan de EK-kwalificatie begint, telt zeven Limburgers.

Bondscoach Erlingur Richardsson heeft Jasper Adams, Mark van den Beucken, Alec Smit, Kay Smits, Ivar Stavast en de broers Luc en Ivo Steins opgeroepen.

Turkije
Op 4 november a.s. speelt Oranje in het Topsportcentrum in Almere tegen Turkije. Vier dagen later neemt Oranje het uit op tegen Polen. Richardsson heeft in totaal achttien spelers opgeroepen. De voorselectie telde 33 namen.

EK in 2022 in Hongarije en Slowakije
Naast Turkije en Polen moet Nederland het in de poule ook opnemen tegen Slovenië. De eerste twee landen uit elke poule plaatsen zich voor het EK, dat van 14 tot en met 30 januari 2022 in Hongarije en Slowakije wordt gehouden. Daar mogen ook de vier landen, die als beste nummers drie in de acht poules eindigen, aan deelnemen.

Geen publiek
De EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije is de eerste wedstrijd van Oranje sinds januari. De wedstrijd in Almere wordt zonder publiek gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen