Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven gewonden bij zwaar ongeval met lijnbus in Margraten

Geplaatst opzaterdag 23 november 2019 - 11:33

Bij een ongeval met een lijnbus op de kruising van de N278 en de Rijksweg zijn zaterdagochtend zeven gewonden gevallen.

In de auto zaten vier personen, twee raakten ernstig gewond en zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In de lijnbus zaten vermoedelijk vijftien personen, hiervan zijn vijf personen naar het ziekenhuis gebracht voor een medische controle.

Track88

Traumaheli's
Hulpdiensten rukten massaal uit. Ook zijn er twee traumaheli's opgeroepen. De N278 is voorlopig afgesloten in verband met de hulpverlening en onderzoek naar toedracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen